Un bărbat transgender a născut doi copii: ”Am lăsat oamenii să creadă că burta de gravid e de la bere”


Un bărbat transgender, care a născut doi copii, a povestit cât de greu i-a fost să treacă prin două sarcini. 


Kayden Coleman (34 de ani) are, alături de partenerul lui, doi copii, Azaelia (7 ani) și Jurnee (10 luni). Acesta adoră rolul de tată, dar spune că a trecut printr-o experiență traumatică în timpul sarcinilor.

Într-un interviu pentru emisiunea Today, Kayden a dezvăluit că i s-a propus să facă avort de un număr ”ridicol” de mare de ori și că de multe ori medicii îi confundau sexul de care aparține.

”Au fost o mulțime de întrebări despre identitatea mea. Mi s-a spus de multe ori că nu am ce să caut în locuri unde venisem pentru îngrijire medicală pentru că erau considerate locuri destinate exclusiv femeilor”.

 

Kayden a început tranziția de la femeie la bărbat în 2009, dar până acum și-a păstrat organele reproducătoare feminine.

În martie 2013, acesta și-a îndepărtat sânii cu ajutorul unei operații, așa că a trebuit să se oprească temporar tratamentul cu testosteron. În acest timp, a fost șocat să descopere că este gravid în cinci luni cu primul copil, căruia i-a dat naștere în 2014.

Kayden spune că a fost mai ușor să-i lase pe oameni să presupună că burta este doar de la mâncare și bere. 

În luna ianuarie a anului trecut, a descoperit că va avea din nou un copil alături de iubitul lui, Dominique. 

”Nu mi-a mai fost teamă să ies pe stradă, să stârnesc reacții violente din partea oamenilor. Aceștia credeau că am burtă de la bere, pentru că m-am îngrășat”.

O anchetă făcută în SUA cu privire la discriminarea transgenderilor arată că 28% dintre cei chestionați au fost hărțuiți în cabinete medicale. 

”Când s-a născut Azaelia, mulți oameni mi-au spus că le pare rău de ea pentru că va crește și va fi confuză. Noi am învățat-o să fie mândră de cine este și de unde provine. Mi-au spus că ar trebui să-mi fie luată și că sunt un monstru. Dar este important ca oamenii să înțeleagă că noi avem autonomie completă asupra trupului nostru și că ar trebui să facem exact așa cum simțit”. 

Foto; Instagram

 

  • Un bărbat transgender a născut doi copii: ”Am lăsat oamenii să creadă că burta de gravid e de la bere”

related posts

Modifică setările cookies