Un mire pus pe farse a stârnit mânia familiei soției sale, chiar la nuntă. Cum a reacționat mireasa


O nuntă nu-i chiar locul potrivit pentru farse, însă asta nu l-a împiedicat pe un bărbat să fie „creativ”. Dacă furtul miresei stârnește scandaluri între familii în România, în Marea Britanie căsniciile încep cu stângul din motive mult mai „banale”.


Un mire, care în viața de zi cu zi se ține doar de farse, și-a „pigmentat” propria nuntă cu un moment care a scandalizat familia soției lui. Întâmplarea, povestită de cumnatul său, este acum subiect de bârfă în presa din Regat.

Bărbatul, care a dorit să rămână anomim, s-a plâns jurnaliștilor de la Mirror că n-o mai scoate la capăt cu soțul surorii lui din cauza unei farse copilărești.

În noaptea nunții sale, mirele s-a apropiat de masa la care se aflau cumnatul și iubita lui și, după ce i-a pus să se uite după un câine care ar fi intrat în local, i-a vărsat cumnatei sale un pahar cu lapte în poală.

Citește și: Cum să ai o nuntă reușită. Opt sfaturi de bun simț

Iubita mea a fost șocată și a înmărmurit de mirare. El a început să râdă și a spus: ți-am făcut-o!”, a dezvăluit cumnatul, șocat că mirele s-a amuzat pe seama asta. Mai mult, el a replicat că femeia ar trebui să se simtă norocoasă că a fost „servită” cu lapte la nuntă.

Cum a reacționat mireasa după farsa copilărească

Șocul trăit de femeia care și-a văzut rochia distrusă de gestul copilăresc al mirelui a fost egalat doar de indolența miresei, care s-a amuzat în egală măsură.

A doua zi i-am sunat, pe el și pe sora mea, și le-am spus că aștept să-mi plătească 250 de lire pentru rochie. L-a apucat o criză, spunând că a fost doar o farsă, iar sora mea a replicat că laptele nu distruge o rochie și a zis că scuzele ar trebui să fie de ajuns. Eu am zis că nu și am cerut să plătească, fiindcă mi-a jignit iubita”, s-a confesat bărbatul.

Bine că n-au ajuns la furatul miresei, că nunta se oprea pe loc!

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO:

  • Un mire pus pe farse a stârnit mânia familiei soției sale, chiar la nuntă. Cum a reacționat mireasa

related posts

Modifică setările cookies