Un tată a fost criticat pe TikTok pentru că își sărută pe gură fiul de 5 ani. Ce le-a răspuns internauților


Tom, un bărbat din Marea Britanie, a primit o serie de critici după ce a distribuit pe TikTok filmulețe în care își sărută pe gură fiul de 5 ani. Internauții l-au sfătuit să renunțe la acest tip de afecțiune, fiindcă i-ar putea dăuna copilului.

Tag-uri: #TikTok #sarut #tata

Imaginile postate de Tom pe rețeaua socială au stârnit comentarii aprinse și o dezbatere care pare a nu mai conteni. Internauții l-au criticat după ce l-au văzut că-și sărută pe gură fiul de 5 ani, comportament considerat de cei mai mulți dintre ei „total nepotrivit”.

Într-un clip postat online, bărbatul le-a răspuns contestatarilor săi, care i-au atras atenția că acest obicei poate favoriza inclusiv apariția cariilor la cel mic.

Sunteți superbi amândoi, dar nu-l mai săruta pe buze”, a comentat cineva.

N-ar trebui să-l mai săruți din cauza bacteriilor din gura ta. Știai că poți favoriza apariția cariilor la copilul tău dacă îl săruți?”, i-a transmis un internaut. 

Tom le-a răspuns în clipuri separate: „Mă îngrijoarează faptul că vă deranjează. Voi continua să-mi sărut copilul de 5 ani pe buze atât timp cât consider necesar”, a replicat părintele.

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound - Tom

Apoi, Tom și-a întrebat fiul dacă e de acord că dinții lui sunt în pericol din cauza afecțiunii sale. Copilul a fost categoric: „Nu fi prostuț!”, a spus puștiul, după care și-a sărutat tatăl pe gură. 

Acest gen de afecțiune părinte-copil este contestat de mulți părinți. Chiar și specialiștii în parenting au păreri împărțite. Unii susțin că un sărut pe buze poate crea confuzie în rândul copiilor în ceea ce privește exprimarea sentimentelor.

Alții sunt de părere că nu există nicio conotație sexuală în acest caz și că afecțiunea manifestată de părinți prin sărut este normală și complet lipsită de pericole.

Fotografii: @tom_leeds

Vezi și VIDEO: 

  • Un tată a fost criticat pe TikTok pentru că își sărută pe gură fiul de 5 ani. Ce le-a răspuns internauților

related posts

Modifică setările cookies