VIDEO Un bărbat care are 7 copii cu 6 femei diferite a dezvăluit cât plătește pensie alimentară în fiecare lună


O familie numeroasă este o responsabilitate mare, dar să ai copii cu mai multe femei e o alegere îndrăzneață, care te poate duce la sapă de lemn. Un bărbat din SUA, care a făcut 7 copii cu 6 femei diferite, a dezvăluit cât plătește în fiecare lună pentru întreținerea odraslelor sale.


Robert Calver este un bărbat din Statele Unite ale Americii care a stârnit interes uriaș pe TikTok după ce a dezvăluit câți bani plătește în fiecare lună pensie alimentară. Are 7 copii, cu 6 femei diferite, însă în prezent e căsătorit doar cu una dintre ele. Recent, tăticul a răspuns unei curiozități venite din partea fanilor săi de pe rețelele sociale: Câți bani plătește lunar pentru pensia alimentară?

Vă spun, dar nu o să mă credeți”, spune bărbatul într-un clip postat pe TikTok. Robert, lasă asta în seama noastră! Spune-ne, ardem de curiozitate!

Eu și Alicia avem două fiice împreună, iar plata mea către ea este de 31 de dolari pe lună. Eu și Cathleen avem o fiică, iar pensia alimentară către ea este 140 de dolari pe lună. Cu Chelsea am un fiu, iar plata totală către ea este de 14 dolari pe lună. 

Eu și Alyssa avem un fiu împreună, iar plata totală către ea este de 24 de dolari pe lună. Eu și Brandi avem o fiică împreună și pensia alimentară către ea este 28 de dolari pe lună. Eu și Samantha avem o fiică împreună, iar plata mea către ea este zero dolari. Nu-i plătesc nimic. 

Asta înseamnă un total de 237 de dolari. Iar unii dintre voi vă plângeți de pensia alimentară”, a mărturisit Robert pe TikTok. Vezi VIDEO mai jos!

@robert_calver Replying to @Kathryn Blackburn #greenscreen #childsupport ♬ original sound - Gaboot

Cei care îl urmăresc online sunt de părere că sprijinul acordat copiilor săi este mult prea mic. 

Wow! Pensia alimentară în State e ciudată. Fostul meu soț plătește 950 de dolari pentru o singură lună”, a comentat o femeie.

Fostul meu soț îmi plătește 1.200 de dolari pe lună pentru cei doi copii ai noștri. Îi are oricând dorește. De obicei, jumătate din lună”, a scris altă femeie.

Bărbatul lucrează în bucătăria unui restaurant și nu a dezvăluit ce venituri are. Însă, datorită faimei de care se bucură în social media, veniturile sale ar putea ajunge la un nivel satisfăcător.

Fotografii: @robert_calver

  • VIDEO Un bărbat care are 7 copii cu 6 femei diferite a dezvăluit cât plătește pensie alimentară în fiecare lună

related posts

Modifică setările cookies