VIDEO Doi soți din Washington și-au recuperat pisica pierdută în urmă cu 12 ani. Unde se afla Butters


După 12 ani în care și-au căutat peste tot motanul Butters, doi soți din statul Washington și-au găsit felina în mod miraculos. Shelley și Angelo Castellino sunt recunoscători pentru miracol.


Shelley și Angelo Castellino l-au pierdut pe Butters în urmă cu 12 ani. La vremea respectivă ei locuiau în San Diego, California, și nu mai aveau speranțe să-și găsească pisoiul rătăcit. „Am crezut că este mort. Butters este o pisică destul de aventuroasă, așa că ieșea mult afară. A învățat să folosească ușa câinelui și într-o zi nu s-a mai întors”, au spus cei doi pentru ABC 6.

Însă, minunea s-a produs în octombrie 2023, la 12 ani de la dispariție. Un angajat al organizației Riverside County Animal Control l-a găsit pe Butters în timp ce acesta dădea târcoale casei sale din Blythe, California, situată la 350 km distanță de locul în care animalul s-a pierdut.

Dalton Churchwell a sesizat că pisica avea microcip, pe care l-a scanat și, astfel, a aflat cine sunt stăpânii săi. Bărbatul i-a anunțat pe cei doi soți că animalul de companie a fost găsit în sfârșit și că e viu și nevătămat.

Proprietarii au fost foarte bucuroși când ofițerul Churchwell i-a sunat și le-a spus că l-a găsit pe Butters”, au spus reprezentanții RCDAS, conform sursei citate. Imaginile surprinse pe aeroport în momentul reîntregirii familiei sunt pline de emoție. Vezi VIDEO mai jos!

Nimeni nu știe ce a făcut pisica în toți acești ani și cum a fost posibil să stea ascunsă de oameni, ca să fie imposibil de detectat. Stăpânii ei sunt recunoscători pentru că s-a întors acasă.

A fost pur și simplu incredibil. Sunt atât de recunoscător ofițerului Churchwell că l-a identificat pe Butters. Ofițerul a făcut un efort și a făcut asta într-o duminică seara, în timpul liber”, a declarat Angelo Castellino.

Fotografii: Riverside County Animal Services

  • VIDEO Doi soți din Washington și-au recuperat pisica pierdută în urmă cu 12 ani. Unde se afla Butters

related posts

Modifică setările cookies