Will Smith a dezvăluit că el și soția sa nu sunt monogami: ”Căsnicia nu este o închisoare pentru noi”


Will Smith a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia sa cu Jada Pinkett Smith, mărturisind că, la un moment dat, au decis să nu mai fie monogami. 


”Jada nu crezut niciodată în căsnicia convențională... Jada a avut rude care au avut relații complet neconvenționale”, a declarat actorul pentru revista GQ.

Will (53 de ani) - care este căsătorit cu Jada din 1997 - a adăugat: ”Așa că ea a crescut într-un fel foarte diferit de felul în care am crescut eu”.

”Ne-am oferit unul altuia încredere și libertate, pe ideea că fiecare trebuie să-și găsească drumul în viață. Iar căsnicia nu poate fi pentru noi o închisoare”.

Will Smith nu ar recomanda oricui această abordare, a căsniciei deschise. 

Anul trecut, a apărut știrea conform căreia Jada ar fi avut o relație cu cântărețul August Alsine (care avea 27 de ani la acea vreme), dar Will mărturisește că soția sa nu este singura care a avut relații sexuale în afara căsniciei. 

Actorul și-a dezvăluit și fantezia sa supremă, aceea de a avea un harem cu iubite celebre. Acesta a vorbit cu instructorul său de intimitate și chiar a lucrat la o listă, plănuind să contacteze acele femei, dar într-un final a realizat că ideea este ”oribilă”.

Pe listă figurau, printre altele, Halle Berry și balerina Misty Copeland. 

”Nu știu unde am văzut sau am citit, dar ideea de a călători alături de 20 de femei pe care să le iubesc și de care să am grijă mi se părea grozavă. 

Apoi, după ce m-am jucat puțin cu idee, mi-am dat seama că e oribilă”.

Anul trecut, Jada i-a mărturisit soțului ei că a avut o relație sexuală cu August, un prieten al fiului lor, Jaden.

Foto: Profimediaimages.ro 

 

  • Will Smith a dezvăluit că el și soția sa nu sunt monogami: ”Căsnicia nu este o închisoare pentru noi”

related posts

Modifică setările cookies