10 ținute fabuloase în care Jennifer Lopez și-a promovat noul film și album, This Is Me… Now. Una mai spectaculoasă ca alta!


Jennifer Lopez este pe val! Artistei îi merge din plin atât pe plan personal, cât și în carieră – căsnicia cu Ben Affleck o face mai fericită ca niciodată, iar noul ei proiect, This is Me… Now este apreciat de fani și se bucură de un succes mult așteptat.

Tag-uri:

A dezvăluit că a investit 20 de milioane de dolari din propriul buzunar pentru a-și îndeplini acest vis – un film și un nou album. A mers la risc, dar până la urmă a meritat – This Is Me… Now albumul este pe locul 1 pe Apple iTunes, iar filmul este cel mai vizionat pe rețeaua de streaming care îl difuzează.

“Este absolut încântată că îi merge atât de bine! A avut o presimțire că fanii ei vor aprecia This Is Me… Now, pentru că este atât de personal”, a spus o sursă apropiată vedetei pentru Daily Mail.

Pentru a-și promova filmul și noul album, Jennifer Lopez a făcut un adevărat tur de forță - a participat la evenimente mondene, la emisiuni tv, a dat interviuri și a cântat piese noi la Saturday Night Live.

Și, cum era și de așteptat, de fiecate dată a avut o altă ținută. Diva latino a defilat până acum în cel puțin 10 ținute spectaculoase. Intră în GALERIA FOTO de mai jos ca să le vezi pe toate!


Sursa foto: GETTY IMAGESProfimedia  • 10 ținute fabuloase în care Jennifer Lopez și-a promovat noul film și album, This Is Me… Now. Una mai spectaculoasă ca alta!

related posts

Modifică setările cookies