10 tunsori pentru par scurt ideale pentru sezonul cald


Daca pregatesti o schimbare mai indrazneata de look, tine cont de propunerile celor mai tari hair-stylisti din lume! Uite cum pot sa te tunzi!


Hair-stylistul francez Jean Louis David propune tunsorile scurte asimetrice, care ofera o foarte mare libertate de coafat si boburile prelungite, scurte in spate si lungi in fata. Aceste tunsori sunt foarte usor de purtat si se adapteaza foarte bine atat stilului casual cat si de seara.

 

Jack Holt, alt stilist francez de succes, iti propune pentru vara 2010 sa imbini lookul masculin cu cel feminin, pentru a-ti da o nota de mister. Punctul forte al unei coafuri il constituie o mesa frontala mai lunga decat restul parului!

Dessange, un alt salonul de lux al francezilor, propune tunsorile scurte si cu un aspect salbatic. Il poti obtine foarte simplu cu ajutorul unei spume de coafat.

Eric Zemmour propune o tunsoare eleganta si moderna, care se caracterizeaza prin suvite diferite ca lungime si filate discret.

Biosimetrique propune o tunsoare asimetrica, urbana si sofisticata in acelasi timp.

Franck Provost propune sa te joci cu diferite lungimi de par pentru a avea volum, dar si pentru a-i da un aspect usor nearanjat coafurii tale. Rezultatul este usor salbatic si cat se poate de sexy!'

Cei de la Coiff&Co iti propun daca ai par cret sa te tunzi scurt in stilul Rihannei. Cu ajutorul unei spume, iti poti aranja buclele astfel incat sa ai un rezultat cat mai natural!

Top model propune coafurile in stilul Bonnie & Clyde: lungimea nu trebuie sa depaseasca linia maxilarului, iar fata este bine incadrata cu ajutorul bretonului.

Sergio Bossi propune o coafura in stilul anilor 60, cu breton scurt si volum.

  • 10 tunsori pentru par scurt ideale pentru sezonul cald

related posts

Modifică setările cookies