4 motive pentru care ochelarii de vedere sunt cool


Te ajută să vezi clar, să te concentrezi, să citești, să lucrezi la computer și nu arată deloc rău pe nas, dacă ai nimerit modelul potrivit, dar acestea nu sunt singurele motive pentru care ochelarii de vedere sunt cool. Iată ce alte avantaje au ochelarii.


Îți subliniază trăsăturile feței 

Ochelarii evidențiază culoarea ochilor, sprâncenele și pomeții și îți dau aerul unei persoane care citește și știe multe. Printre celebritățile care poartă ochelari de vedere se numără Karlie Kloss, Cate Blanchett, Nicole Kidman, Justin Timberlake și Matt Bomer.

 

Previn ridurile din jurul ochilor 

Unul dintre motivele pentru care trebuie să urmezi sfatul medicului și să porți ochelarii de vedere, chiar dacă pare uneori că te descurci și fără ei, este că așa îți protejezi nu doar vederea, ci și pielea din jurul ochilor. Persoanele care au probleme cu vederea, dar nu poartă ochelari, strâng din ochi atunci când încearcă să se concentreze, lucru care duce la accentuarea liniilor de expresie.

 

Sunt mereu în tendințe

Ochelarii sunt și un accesoriu mereu la modă. Chiar dacă folosești lentile de contact în cea mai mare parte a timpului, ochelarii vor fi în continuare necesari. Necesar nu înseamnă, însă, plictisitor - unele modele, cum sunt acești ochelari de vedere Edel Optics, au șanse să fie cel mai interesant accesoriu din întreaga ținută. 

 

Te ajută să fii un șofer mai bun 

Este de ajuns să nu ai o vedere de noapte foarte bună, ca să ai nevoie de ochelari de vedere când conduci. Ochelarii te ajută să distingi obiectele în condiții de lumină insuficientă și să anticipezi evenimentele din trafic.  

 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies