5 culori pe care barbatii le adora la femei. Nuantele in care sa te imbraci daca vrei sa ii fii pe plac


Daca vrei sa ii faci pe plac iubitului tau, poarta una din cele 5 nuante de mai jos ;)


Negru

Barbatilor le plac femeile imbracate in negru, pentru ca le ofera un aer sofisticat, stilat si sexy. Totusi, evitati un outfit all black pe timp de vara.

Pentru canicula, alegeti nuanta de mai jos :)

Alb 

Albul este o nuanta care nu deranjeaza pe nimeni. Dimpotriva. Creeaza senzatia de look ingrijit, curat, imaculat. De asemenea, albul este asociat si cu puritatea. Hainele albe sunt perfecte pentru zilele calduroase de vara. Albul (ca si negrul, de altfel) va fi mereu la moda.

Rosu

Cum probabil va asteptati, rosul este pe lista preferata de culori a domnilor....atunci cand vine vorba despre hainele noastre. Rosul este asociat cu sex appealul, indrazneala, incredere si feminitate. Poarta-l cum vrei tu, insa nu din cap pana in picioare, pentru ca prea mult rosu poate avea o conotatie vulgara.

Albastru

Desi poate albastrul nu este una dintre culorile preferate ale femeilor, barbatilor le place sa ne vada in aceasta nuanta. Mai ales in albastru mai "tipator", electric chiar.

Turcoaz

Desi verdele nu este una dintre culorile preferate ale domnilor atunci cand vina vorba de garderoba noastra, verdele-turcoaz este cu totul alta poveste. Este o culoare indrazneata si atragatoare.

  • 5 culori pe care barbatii le adora la femei. Nuantele in care sa te imbraci daca vrei sa ii fii pe plac

related posts

Modifică setările cookies