5 machiaje pe care barbatii le urasc la femei


Chiar daca apelezi la diferite produse de machiaj pentru a te face cat mai frumoasa pentru el, de multe ori partenerul tau nu le intelege sau, mai rau, nu le suporta. Uite la ce ar fi bine sa renunti daca vrei ca partenerul sa te vada mai frumoasa!


Luciul de buze lipicios
Barbatilor le plac buzele pline si voluptoase, insa nu si luciul de buze cu textura de lipici, care li se fixeaza pe buze dupa ce te saruta! Asa ca, daca ai de gand sa-l saruti, las-o mai moale cu machiajul buzelor!

Smoky eyes in exces
Umbrele din jurul ochilor pot fi foarte sexy, insa nu si cand sunt folosite in exces! Un barbat vrea sa-ti surpinda ochii, nu pata de culoare stridenta din jurul lor. Invata cum sa faci un machiaj corect si foloseste-l, insa doar la ocazii potrivite!

Manichiura stridenta
Unghiile sunt printre primele lucruri pe care barbatii le observa la tine. Ele spun foarte multe despre felul in care te ingrijesti. Niste unghii scurte, colorate si ingrijite il vor impresiona mai mult decat niste unghii lungi in culori tipatoare. Nu are nevoie de o vrajitoare langa el! Asa ca, daca unghiile te impiedica sa deschizi o usa, sa iti prepari mancarea sau sa scrii un sms, e timpul sa treci pe la manichiurista!

Machiaj in exces
Prea mult fond de ten, prea multa pudra si niste gene extra-rimelate nu sunt nicidecum pe gustul barbatilor! Nu e bine sa ii pui in situatia de a-si inchipui ce ai putea ascunde sub tonele de machiaj! Opteaza pentru un machiaj mai natural pentru ca, pana la urma, vrei sa te aprecieze pentru ceea ce esti, nu pentru iscusinta cu care folosesti produsele de machiaj!

Par mult prea coafat
Parul este unul din primele lucruri pe care le observa la tine. Se vede de la distanta, nu poate fi ignorat si iti schimba total lookul. Daca podoaba capilara este neingrijita, aranjata aiurea sau cu o tona de fixativ, un barbat nu va fi tentat sa se apropie de tine si, cu atat mai putin, sa te atinga.

related posts

Modifică setările cookies