7 situatii in care nu ar trebui sa porti tanga


Suntem cu totii de acord (mai ales barbatii) ca lenjeria intima tanga este foarte sexy. Totusi, aceasta nu este facuta pentru a fi purtata zilnic sau pentru mai mult de cateva ore. Iata cateva situatii in care o poti inlocui cu ceva mai confortabil sau poti renunta de tot la ea: 


1. Atunci cand nu reusesti sa te schimbi imediat dupa sala. Cu siguranta nu iti doresti sa porti tanga in timpul antrenamentelor fizice si  sa ii pastrezi si dupa. Acestia pot favoriza aparitia bacteriilor care modifica flora vaginala. Ar trebui sa ai intotdeauna o pereche de rezerva. 

2. Daca poti o fusta atat de scurta incat se ridica atunci cand te asezi, cu siguranta nu trebuie sa porti tanga! De ce? Pentru ca poti lua contact cu virusii care se afla pe scaunele din locurile publice de exemplu. 

3. Daca esti predispusa infectiilor vaginale, nu ar trebui sa faci un obicei din a purta chiloti tanga. Acestia nu fac decat sa inrautateasca situatia.

4. Mergi sa probezi costume de baie? Atunci nu purta tanga. Cu siguranta nu vrei sa contactezi germeni de la alte femei care au incercat acelasi costum inaintea ta.

5. Atunci cand esti bolnava, sistemul tau imunitar este deja slabit, iar lenjeria tanga va favoriza aparitia unei infectii si la nivel vaginal. 

6. Esti ocupata toata ziua si nu apuci sa faci dus timp de cateva ore bune? Atunci alege o pereche de chiloti normali in locul celor tanga

related posts

Modifică setările cookies