8 articole vestimentare la care trebuie să renunți


Cu toții avem acel ceva în garderobă pe care nu l-am mai folosit de mult timp, dar îl păstrăm în eventualitatea în care acea modă se va întoarce. Într-adevăr, moda revine, dar sunt anumite lucruri care vor rămâne în trecut și de care poți scăpa liniștită.


1. Agrafele de păr tip bijuterie

Deși unele modele de bentițe din anii 90 au revenit, unele accesorii din acele timpuri ar trebui lăsate în urmă, iar agrafele de păr aurii sau argintii, decorate cu pietre sau sclipici, fac parte dintre ele. Acest tip de accesoriu îți încarcă ținuta și îî oferă un aer kitsch.

Ce poți purta în schimb: Agrafele simple sunt cele mai recomandate. Totuși, dacă vrei să adaugi o pată de culoare, optează pentru agrafe cu modele geometrice cât mai subtile.

2. Dantela sintetică

Deși dantela a revenit pe podiumurile de modă în 2018, calitatea ei este extraordinar de importantă. Dacă dantela din care sunt croite hainele nu este una de calitate, cel mai bine ar fi să renunți la ea.

Ce poți purta în schimb: poți cumpăra tu dantelă și să plătești un croitor să îți realizeze piesa vestimentară. Totuși, dacă nu esti dispusă să depui atât de mult efort, optează pentru materiale simple.

3. Tenișii cu platformă

Aceste încălțări nu sunt potrivite pentru alergat și nici aspectul nu este unul foarte plăcut. Tot ceea ce se poate spune despre ei este că au fost un trend care va rămâne în trecut.

Ce poți purta în schimb: pantofii sport cu talpă mai groasă sunt o algere bună, estetică și care îți oferă și câțiva centimetri în înălțime.

4. Fustele maxi din poliester

Fustele maxi au fost mereu și sunt la modă, atâta timp cât alegi materialul potrivit. Poliesterul arată ieftin și lipsit de bun gust, indiferent de combinație.

Ce poți purta în schimb: alege o fustă din denim, mătase sau pânză.

5. Cizmele de vară

Deși aceste  cizme din dantelă sintetică se află în vârful listei „AȘA NU!” oamenii continuă să le cumpere. Acest tip de cizme nu arată bine cu nimic și pe nimeni, așa că îți sugerăm să le păstrezi doar în amintirea ta.

Ce poți purta în schimb: orice altceva din colecția de vară. Poți alege o pereche de balerini dintr-un material vaporos, sandale sau pantofi sport.

6. Colanți din denim

Combinația colanți-blugi este una nefericită. Acest articol este prea elegant pentru a face sport și prea sport pentru a merge oriunde, așa că îți sugerăm să renunți la el. 

Ce poți purta în schimb: blugi SAU colanți

7. Short tip biker

Acest trend a fost popularizat de Kim Kardashian, însă contextele de zi cu zi ar trebui să te împiedice să îi porți. Dacă îți dorești neapărat acest lucru, alege un cardigan sau un palton lung, în niciun caz geci scurte.

Ce poți purta în schimb: poți alege pantaloni scurt oversider, cu buzunare mari, tip safari

8. Bolero-urile

Aceste obiecte vestimentare au un aer vintage, totuși, prea vintage pentru ziua de astăzi. Ele erau purtate în anii 20, în combinație cu rochii midi, fără bretele.

Ce poți purta în schimb: poți alege o geacă puțin mai lungă, care se mulează pe talie.

Un articol de Bianca Truță

related posts

Modifică setările cookies