Accesoriile steampunk, cel mai cool trend vestimentar al momentului. Iti place cum arata?


Stilul steampunk reprezinta o subcategorie a genului science fiction. Inspirat de progresul tehnologic produs in perioada Revolutiei Industriale, el imbina noul si vechiul si creeaza o miscare inedita si extrem de interesanta care se manifesta in toate ariile: literatura, muzica, moda, ahitectura.


In ceea ce priveste moda, stilul steampunk poate fi considerat un mix reusit intre perioada victoriana, moda Vestului Salbatic si elementele suprarealiste ale genului fantasy.

Palariile elegante, corsetele, curelele supradimensionale si accesoriile vintage sunt elementele centrale ale acestui trend inedit, nelipsind din lista nici paltoanele elegante si texturate, pantofii eleganti sau fustele dramatice, cu croiala inegala.

In ceea ce priveste accesoriile, acestea reprezinta un mix inedit intre tehnologie, mecanica si design, ele transformandu-se in opere de arta de sine statatoare, care ofera un plus de personalitate oricarei tinute. Realizate mai ales dupa modelul unor piese mecanice, piulite si suruburi, cerceii, bratarile, lanturile, pandantivele si brosele steampunk vor reusi sa atraga atentia asupra ta.

Acele de ceas, cheitele si partile componente ale unor mari inventii din perioada Industriei Revolutionare sunt nelipsite din designul accesoriilor, iar culorile predominante sunt maroul, negrul si griul.

Tonurile metalice, dure, reci reprezinta, de asemenea, unele dintre emblemele care te vor ajuta sa identifici elementele steampunk, iar daca indicatiile noastre nu te ajuta, gandeste-te la acest stil astfel: semana suficient de mult cu accesoriile unui costum de Haloween, carora le lipsesc insa plasticitatea si prostul gust.

Pentru a-ti face o idee mai clara despre stilul steampunk, ai mai multe imagini in GALERIA FOTO. Nu uita sa ne spui ce parere ai despre ele in sectiunea de comentarii.

  • Accesoriile steampunk, cel mai cool trend vestimentar al momentului. Iti place cum arata?

related posts

Modifică setările cookies