Aceste fotomodele au peste 60 de ani, dar fac senzație pe internet. Ce agenție le-a angajat


Modelingul nu se termină la 30 de ani și, cu siguranță, frumusețea nu durează doar zece ani. Acestea sunt argumentele principale ale unei agenții din Rusia, care angajează doar manechine de peste 45 de ani.


Poate ați auzit zicala: Acest om a îmbătrânit frumos. Însă, în modeling nimănui nu-i pasă cum ai îmbătrânit. Ești scos pe linie moartă imediat ce treci de 30, deși frumusețea, mai ales cea feminină, nu piere la această vârstă. Reprezentanții agenției de modeling Oldushka cred cu tărie în aceste valori și au decis să angajeze și să promoveze în show-uri de modă manechine cu vârsta cuprinsă între 45 și 85 de ani. Și, culmea, au succes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O L D U S H K A (@oldushkamodels) on

 

Agenția a fost creată de fotograful Igor Gavar, care, la început, a surprins stilul de viață al femeilor retrase din activitate, pe blogul lui. Cele mai multe dintre femei au vârsta de 60 de ani, iar fotografiile pe care acesta le-a realizat fac senzație pe internet.

Manechinele care lucrează pentru agenția din Rusia nu duc lipsă de contracte publicitare și apariții în cataloage de specialitate, scrie thinkinghumanity.com. Ele au devenit un model pentru femeile din toată lumea, care consideră că sunt „prea bătrâne” pentru asta.

  • Aceste fotomodele au peste 60 de ani, dar fac senzație pe internet. Ce agenție le-a angajat

related posts

Modifică setările cookies