Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor cum arată dressingul ei impresionant


Adelina Pestrițu recunoaște că este pasionată de haine și de achiziționarea lor.


De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu a investit sume considerabile în garderoba ei. Dacă, până acum, vedeta obișnuia să mai doneze din piesele ei vestimentare, de când a venit fetița ei pe lume, a hotărât să le păstreze până când aceasta va crește mare.

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere cu 200 de invitați de ziua ei. Ce tort spectaculos a avut

De altfel, și Zenaida Maria, fiica Adelinei, are, la doar câteva luni, o garderobă impresionantă, care rivalizează cu cea a mamei sale. 

”Îmi place să încerc câte puțin din mai multe stiluri. Să le combin. Desigur că nu pot face asta de capul meu. Am încercat mereu să lucrez cu specialiști, cu oameni pricepuți și care în același timp țin cont și de personalitatea mea. Acum mă bazez pe stilista mea Lucy Faur care a făcut școala de styling la New York și Londra, așadar știe cu exactitate cu ce se "mănânca" stilul vestimentar. Am mare încredere în ea”, mărturisea Adelina Pestrițu într-un interviu pentru Perfecte.ro.

Aceasta explică și de ce postează imagini din dressingul ei, de pildă, pentru comunitatea ei de fani. ”Din câte am observat, preferă să le arăt ce fac eu în viața mea cotidiană. Lucruri cât mai reale și naturale. Sunt genul de persoana autentică, așa că nu-mi plac măștile. Le prezint fix Adelina reală”.

Foto: Instagram, Facebook
 
Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta la FERMA

  • Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor cum arată dressingul ei impresionant

related posts

Modifică setările cookies