Alina Simion si operele de arta in miniatura. Cum arata cea mai recenta colectie de inele lansata de ea


Saptamana trecuta, Alina Simion si-a lansat noua colectie de inele in cadrul unui eveniment organizat de Band of Creators - Designers' Store, showroomul magazinului online www.bandofcreators.com.


Alina este o prezenta constanta la targurile de bijuterii ale designerilor romani, lucreaza in argint, iar fiecare inel creat de ea este o opera de arta in miniatura.

In cadrul evenimentului a avut loc si o lectie de machiaj oferita de Beauty Garage, iar fashionistele prezente au incercat diferite look-uri si au aflat tipsuri in materie de make-up.

Seria intalnirilor cu designerii romani este un demers prin care Band of Creators isi propune sa faca cunoscut fashionistelor din Romania munca, talentul si originalitatea tinerilor creatori din portofoliul sau.

Cat despre Band of Creators, este o platforma aparuta pentru promovarea modei romanesti - pentru ca exista zeci de designeri tineri si talentati in toata tare, care isi vand creatiile la nivel local si, in cel mai fericit caz, la vreun targ de moda din Bucuresti.

Lansat intr-o prima faza ca magazin integrat in facebook, Band of Creators e in primul rand o platforma de distributie a creatiilor acestor tineri talentati. Al doilea pas a fost lansarea magazinului online www.bandofcreators.com, care a permis o mai mare libertate de miscare la nivel tehnic -spre exemplu, un zoom mai bun sau posibilitatea de a incarca un numar mai mare de fotografii per produs.

Cele mai multe comenzi vin din Romania, insa hainele si accesoriile din magazinul online au ajuns si la Londra, Amsterdam, Bruxelles, Praga si chiar Singapore.Showroom-ul Band of Creators Designers' store comercializeaza haine si accesorii create de designeri romani tineri precum Smaranda Almasan, Beliv, Florentina Giol, Ioana Covalcic, Simina Filat, Fandacsia, Veronica Frisan, Aer/ Wear, Alina Craita, Baggy Broad Wide, Mihaela Cirlugea, Teodora Mot, Carmina Cimpoeru, Edita Lupea sau Carla Szabo.

  • Alina Simion si operele de arta in miniatura. Cum arata cea mai recenta colectie de inele lansata de ea

related posts

Modifică setările cookies