Ana Maria Prodan, consiliata de Bote: sper sa intru la categoria "bine imbracate!" VIDEO


Ana Maria Prodan recunoaste: "Nu sunt o fashionista!" si de aceea a apelat la ajutor de specialitate! Ca sa intre in categoria "bine imbracate" la un eveniment monden, Ana Maria Prodan i-a cerut ajutorul designerului Catalin Botezatu. Ce a iesit vedeti si voi in materialul video! Spune: merita Ana Maria sa intre la categoria Best dressed?


"Aceasta tinuta am primit-o direct comanda de la Bote! Eu am primit aceste cizme cadou de la fina mea si nu stiam cum sa le asortez, pentru ca nu sunt o fashionista! Sper ca in seara asta sa intru si eu la categoria "Bine imbracate!", a spus Ana Maria Prodan.

Ana Maria Prodan a ramas fidela coafurii care a facut-o celebra. "Asta sunt eu! O sa ma vedeti si la 80 de ani cu aceasta coafura! O sa incep sa imi si vopsesc coditele in toate culorile!", a spus Ana Maria Prodan.

Ana Maria Prodan a purtat aceasta tinuta la un eveniment de arta. La Iqonique Class Studio a avut loc evenimentul "Perceptio" -un concept experiment unic in Europa, care a imbinat olfactivul si vizualul intr-un univers comun. Partenerii acestui proiect au provocat 15 artisti romani renumiti la un experiment: catalizatorul creatiei a fost un parfum despre care nu au primit nici o alta informatie in afara de cea olfactiva.

Lucrarile au fost expuse in cadrul vernisajului care a avut loc la Iqonique Class Studio –  concept store al brandului Class Living – intr-o scenografie creata de arh. Miruna Ardelean, care a inclus design de obiect, creatiile artistilor si experienta senzoriala oferita de parfumul Bosque, al casei Humiecki & Graef.

related posts

Modifică setările cookies