Ana Morodan, despre brand-ul românesc Apartment 17! Cât de greu este să ai ambalaj sustenabil și biodegradabil? 


Ana Morodan, om de televiziune și femeie de afaceri, a știut întotdeauna că atât prețul, cât și calitatea unui produs, sunt foarte importante. Tocmai de aceea am avut ocazia să vorbim cu ea despre Apartment 17, un brand 100% românesc adaptat standardelor de pe piața actuală.


Am mers la conacul Anei Morodan și am fost înconjurat de bun gust și rafinament! Printre multe tablouri, statuete și obiecte de artă, am văzut și o colecție impresionantă de rochii și tricouri, toate atent așezate într-un colț pe care chiar ea l-a numit "o adevărată oază". 

Îl intitulează un brand de pret-a-porter all day & all evening, inspirat de feminitatea clasică și stilul iconic al superbelor care au scris istorie. VEZI MATERIALUL VIDEO

"Sunt rochii făcute special pentru un target anume, sunt rochii de cocktail pentru femeia care își dorește să fie feminină, dar în niciun caz vulgară. Sunt rochii gândite și croite pentru orice tipologie de corp."

"Sunt foarte fericită să anunț că tot ambalajul pe care noi îl folosim la Morodan Shop, am reușit să-l facem sustenabil și biodegradabil. Vreau să va spun că anunț asta cu așa mare reverență pentru că nu a fost o muncă ușoară, absolutamente deloc. În mod normal privitorul ar putea spune «Dar de ce n-a fost o muncă ușoară?», dar eu sunt un om de business, nu pot să dau pe o cutie 60 de lei, pentru că apoi rochia va costa... mai mult.

A fost o muncă pentru noi să găsim un raport de calitate-preț bun, dar sunt foarte fericită că am ajuns să facem asta, inclusiv thank you note-urile noastre sunt făcute pe hârtie reciclabilă."

  • Ana Morodan, despre brand-ul românesc Apartment 17! Cât de greu este să ai ambalaj sustenabil și biodegradabil? 

related posts

Modifică setările cookies