ANDRA: "Iubesc "Românii au talent" pentru că e singurul loc în care au loc toți oamenii cu o poveste frumoasă de spus"


Andra a oferit un scurt interviu pentru PRO TV în care povestește puțin despre ce înseamnă pentru ea show-ul "Românii au talent", de ce iubește ceea ce face și de ce e importantă emisiunea pentru publicul român, dar și care a fost cel mai emoționant moment pe care l-a trăit. 


 

Ce iubesti la acest show? De ce e important Romanii au Talent?

Iubesc "Romanii au talent" pentru ca e singurul loc in care au loc toti oamenii cu o poveste frumoasa de spus, cu un talent de aratat. Fie ca sunt copii sau bunici, sportivi sau artisti, "Romanii au talent" le da tuturor sansa sa isi schimbe viata. Si nu e o loterie, nu tine de noroc, tine de munca ta, de ambitia ta de a-ti depasi limitele. E o lectie foarte frumoasa de viata.


Care au fost momentele cele mai emotionante de pana acum?


Eu am plans la multe filmari, recunosc, sunt o fire emotiva. Cred ca cel mai mult m-au emotionat momentele in care cei de pe scena ne aratau cate emotii au persoanele din culise, care ii insoteau. Tremurau pentru ei. Si imi mai aduc aminte un moment in care niste a​crobati au avut un mic accident, nu grav, si au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, desi noi am ramas cu respiratia taiata. Asta inseamna sa fii artist sau sportiv de performanta.  

Citește INTERVIUL complet pe PROTV

Urmărește toate emisiunile Românii au talent pe PROTVPLUS

  • ANDRA: Iubesc Românii au talent pentru că e singurul loc în care au loc toți oamenii cu o poveste frumoasă de spus

related posts

Modifică setările cookies