Andreea Bănică, colecție impresionantă de rochii roșii, una mai sexy ca alta: "În toate ești superbă, dar ultima e demențială”


Andreea Bănică este o adevărată fashionistă și, după cum arată ultima ei postare de pe Instagram, adoră rochiile roșii. Fanele au fost impresionate să vadă colecția ei de outfituri roșii, toate foarte sexy.


“Cum să porți roșu, cât și unde? Simplu: când vrei să fii seducătoare și când vrei să cucerești ❤️”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, dovedind că roșul este una dintre culorile ei preferate. Nici nu este de mirare, având în vedere că arată spectaculos în toate outfiturile.

Cântăreața a postat 8 ținute roșii diferite, așa că toată lumea a găsit ceva pe plac în garderoba vedetei.

 

“Ești foarte sexy, dragă Andreea! În toate pozele ești minunată! Te iubesc!”, i-a scris un admirator.

“Ești superbă în toate ținutele! Dumnezeu te-a binecuvântat cu frumusețe și talent”, i-a transmis o fană.

Acuzată adesea de fanele ei că a apelat la prodeduri chirurgicale pentru un look atât de fresh, Andreea a abordat acest subiect de-a lungul timpului pe Instagram. Aceasta le-a spus fanelor că nu are nicio operație estetică.

 

“Bineînțeles că arăt așa cum arăt, “perfect”, datorită sportului, alimentației, fără nici o intervenție chirurgicală pentru înfrumusețare! Sunt o femeie care are grijă de ea din respect pentru mine, familia mea, publicul meu!”, îi răspundea, mai demult, Andreea unei fane cârcotașe.

  • Andreea Bănică, colecție impresionantă de rochii roșii, una mai sexy ca alta: În toate ești superbă, dar ultima e demențială”

related posts

Modifică setările cookies