Aparitie spectaculoasa pe podium, la 60 de ani! Uite cat de bine arata Marie Helvin doar in lenjerie intima


Sa pasesti pe podium purtand doar lenjerie intima reprezinta un act de curaj de care pana si cele mai tinere si frumoase modele se feresc. Experienta si increderea isi spun cuvantul insa, drept dovada stand aparitia spectaculoasa a Mariei Helvin la o prezentare de moda din Londra.


Imbracata intr-un neglijeu transparent si extrem de sexy si purtand un set negru si elegant de lenjerie intima compus din sutien si bikini, Marie le-a facut concurenta colegelor ei mai tinere, care au incercat fara succes sa faca fata elegantei si clasei de care a dat dovada "veterana" pe podium.

"De cand am renuntat complet la alcool arat si ma simt mai bine ca oricand. Cu toate ca am implinit 60 de ani anul acesta, pot spune cu mana pe inima ca nu m-am simtit niciodata mai sexy si mai increzatoare ca acum", a declarat modelul la prima aparitie pe care a avut-o dupa sase ani de absenta.

Fosta sotie a fotografului David Bailey a revenit pe podium la invitatia organizatorilor Lingerie London Fshion Gala si a prezentat alaturi de vedete celebre in Marea Britanie precum Peaches Geldof, Abbey Clancy sau Sarah Harding de la Girls Aloud.

"Ca sa arat in felul in care arat trebuie sa muncesc destul de mult. Fac sport de 4 ori pe saptamana si am renuntat la alcool. Datorita acestei decizii nu mai retin grasime pe talie, imi simt pielea mai ferma si dorm mult mai bine. Din pacate, desi arat bine pentru varsta mea, nu am noroc in dragoste", a mai spus vedeta care a lucrat de-a lungul timpului cu designeri precum Yves Saint Laurent, Versace si Valentino.

Ea a tinut sa adauge ca desi s-au facut foarte multe speculatii legate de tenul ei impecabil, nu a urcat pe masa chirurgului si nici nu a facut vreun tratament deosebit. Marie detine un record important in lumea modei, ea pozand nici mai mult, nici mai putin de 12 ori pentru coperta revistei Vogue.

Din partea noastra are tot respectul atat pentru curaj, cat si pentru forma fizica de invidiat.

  • Aparitie spectaculoasa pe podium, la 60 de ani! Uite cat de bine arata Marie Helvin doar in lenjerie intima

related posts

Modifică setările cookies