Aparitie stilată sau prost gust? Modelul care și-a făcut apariția la o petrecere mondenă cu un decolteu adânc până la lenjeria intimă


Modelul britanic Jourdan Dunn a vrut să se facă remarcata cu orice preț la petrecerea de după decernarea premiilor BAFTA. Vedeta în vârstă de 33 de ani și-a făcut apariția la party-ul organizat de revista Vogue într-o ținută controversată.Tag-uri: #Joudan Dunn

Jourdan a optat pentru o ținută care i-a împărțit pe fani în două tabere: cei care i-au apreciat stilul îndrăzneț și cei care au considerat că outfitul este prea vulgar.

Modelul și-a făcut apariția într-o salopetă neagră, cu un decolteu atât de adânc încât ajungea până în zona lenjeriei intime. Evident, paparazzii, când au văzut o asemenea apariție, au fotografiat-o din toate unghiurile.Jourdan Dunn este unul dintre cele mai apreciate modele britanice din toate timpurile - a fost desemnata de mai multe ori cel mai bun model al anului, este în topul Forbes al celor mai bine plătite fotomodele, a fost primul model de culoare din istorie care a apărut într-un show Prada și a defilat la Jocurile Olimpice de la Londra alături de spuma modellingului britanic - Kate Moss sau Naomi Campbell. În plus, este o mămică extraordinară: are un băiețel de 15 ani cu o boală genetică rara, siclemie, pe care l-a crescut singură.

A fost descoperită la 15 ani, iar de atunci este nelipsită de pe copertele revistelor de modă, catwalk sau reclame tv. Nu a renunțat la modelling ei nici chiar atunci când a rămas însărcinată: avea numai 18 ani când a aflat acest lucru, iar cariera ei era pe val. Teen Vogue, revista în care a pozat Dunn în acea perioada, a fost supusă unor critici dure, fiind acuzată că promovează sarcina în rândul adolescentelor.

A continuat să lucreze că model până în luna a șasea de sarcină, fiind cunoscută și pentru faptul că a defilat cu burtica în show-ul Jean Paul Gaultier în primăvara 2010. La 19 ani, la numai 10 săptămâni de la naștere, Dunn a revenit pe catwalk, în cadrul Săptămânii Modei de la Londra. Modelul a recunoscut că a făcut acest lucru și pentru fiul sau, Riley, care s-a născut cu o boală genetică rară - siclemie, boală moștenită în care pacientul nu are suficiente celule roșii sănătoase în sânge pentru a transporta oxigenul la toate celulele din corp. Simptomele sunt destul de grave, de la oboseală și anemie, până la artrită, probleme cu vederea, infecții bacteriene sau congestie hepatică.

Vedeta s-a despărțit de tatăl baiatelului la 2 luni după ce acesta s-a născut, fiind arestat pentru trafic de cocaină. Între timp, Jourdan a fost premiată pentru activitatea ei filantropică și pentru faptul că a conștientizat lumea în legătură cu siclemia.

  • Aparitie stilată sau prost gust? Modelul care și-a făcut apariția la o petrecere mondenă cu un decolteu adânc până la lenjeria intimă

related posts

Modifică setările cookies