Arata așa, dar e cel mai apreciat model al momentului. Cine este Minttu Vesala, imaginea Balenciaga


Poate că numele Minttu Vesala nu vă sună cunoscut, dar apariția modelului în show-urile Balenciaga a fost de-a dreptul virală și a făcut senzație pe TikTok și Instagram.


În vârstă de 32 de ani, Minttu Vesala este de origine finlandeză și s-a făcut remarcată în campaniile Balenciaga din ultimul an. A defilat în primăvara pe zăpadă cu deja celebra geantă-sac de gunoi la Paris, iar acum face furori cu ținute din noua colecție realizată în colaborare cu Kanye West. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minttu (@superminttu)

Mulți nu își dau seama dacă Minttu este bărbat sau femeie, iar acest lucru este destul de ambiguu. Modelul preferă ca lumea să i se adreseze cu pronumele neutre de gen – they/them, ceea ce înseamnă că e posibil să nu se identifice cu sexul cu care s-a născut. Site-urile din afară spun că Minttu Vesala este femeie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minttu (@superminttu)

Deși Balenciaga o promovează intens pe rețelele de socializare și în prezentările de modă, fanii nu sunt încântați de ceea ce văd și și-au exprimat părerea în comentarii:

“Așa arată anorexia!”

“Așa ceva nu este sănătos!”

“Modelul este mult prea slab!”

“Aceasta femeie nu pare deloc sănătoasă!”

“Aceasta persoană pare foarte bolnavă!”

“Dați-i acestei femei ceva de mâncare!”

“Mi-aduc aminte că într-un interviu spunea că mâncarea ei preferată este guma de mestecat” – au scris fanii în comentarii.

  • Arata așa, dar e cel mai apreciat model al momentului. Cine este Minttu Vesala, imaginea Balenciaga

related posts

Modifică setările cookies