Ashley Graham, trei apariții lipsite de inhibiții. Modelul plus size, în cele mai îndrăznețe ținute în public


 
Are 35 de ani, 3 copii și probabil că se apropie de o sută de kilograme, însă asta nu o face mai puțin atrăgătoare. Ashley Graham este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea modellingului.

Tag-uri: #Ashley Graham

Modelul plus size nu lasă kilogramele să îi dicteze stilul vestimentar. Ashley își etalează ori de câte ori are ocazia rotunjumile în ținute îndrăznețe, cu multă piele la vedere. 

Vedeta a reușit să atragă toate privirile la o petrecere mondenă, la care și-a făcut apariția alături de soțul sau. Ashley a venit practic în lenjerie intimă, cu un corset de piele cu decupaje și un voal negru transparent peste.

La Milan Fashion Week, Ashley Graham a atras din nou atenția cu o rochie ultra scurtă.

Deși are doar 35 de ani, modelul apelează încă de acum la proceduri anti-îmbătrânire. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei că a descoprit un remediu chinezesc care ar putea lua cu succes locul botoxului. Gua sha sau kerokan este o practică de medicină tradițională chineză în care un instrument este folosit pentru a “răzui” pielea oamenilor pentru a produce pete ușoare.

“Am văzut atâtea feye care fac Gua Sha greșit, însă eu am cea mai bună profesoară din lume. Se numește Sandra Lanshin și este și acupuncturistă mea. Dacă intrați la ea pe TitkTok, vă vă arăta exact cum să faceți. Nu mai aveți nevoie de fillere, dacă folosiți Gua Sha. Îi spun tot timpul că ea e Botoxul meu”, a spus Ashley Graham.

 Sursa foto: Profimedia, Getty Images

  • Ashley Graham, trei apariții lipsite de inhibiții. Modelul plus size, în cele mai îndrăznețe ținute în public

related posts

Modifică setările cookies