Au defilat aproape goale la Miami Swim Week 2022. Trendurile verii: Micro-bikini și lenjerie cu bandă adezivă


Explozie de culoare și multă piele la vedere! Cam așa ar putea fi descrisă defilarea modelelor la Miami Swim Week 2022, eveniment care a avut loc zilele acestea în America.

Tag-uri:

Fete cu picioare interminabile, minione, modele anorexice, altele cu forme rubensiene! Toate s-au perindat pe podiumul de modă de la Miami, unde s-a celebrat femeia. 

Spectatorii au avut motive să roșească și asta pentru că unele dintre fotomodele au defilat aproape goale pe catwalk. 

The Menz a venit cu o colecție inedită de lenjerie intimă, mai exact niște bikini minusculi cu bandă adezivă la spate. La prima vedere, ai fi putut jura că modelele nu poartă nimic în partea de jos.

La fel de curajoase au fost și domnișoarele care au defilat în micro-bikini, un trend adoptat și de vedetele din showbiz-ul românesc. 

Yubehandmade și Blonde The Label au vrut să demonstreze că femeile voluptoase sunt la fel de frumoase și sexy ca și cele cu măsuri 90-60-90 și au ales doar modele plinuțe pentru acest show. 

Acestea au defilat în costume de baie în culori vibrante, transparente, extrem de decupate sau croșetate. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Getty Images
 
  • Au defilat aproape goale la Miami Swim Week 2022. Trendurile verii: Micro-bikini și lenjerie cu bandă adezivă

related posts

Modifică setările cookies