Au în jur de 50 de ani și arată fabulos. Vedetele care au impresionat la People’s Choice Awards


Doamnele trecute de 50 de ani au fost atracția principală la ultima ediție a People’s Choice Awards. Sex simbolul anilor ’90, Carmen Electra, e neschimbată, iar Lisa Rinna, care urmează să împlinească 60 de ani, recunoaște că operațiile estetice o mențin tânără.


La 49 de ani, Heidi Klum a fost una dintre cele mai admirate vedete de pe covorul roșu. Cu o siluetă impecabilă, Heidi a arătat spectaculos într-o rochie asimetrică verde, combinată cu cizme înalte. 

Vezi si: Au trecut 25 de ani de când dădea lovitura cu That Don’t Impress Me Much, dar Shania Twain arată… la fel! FOTO

Lisa Rinna recunoaște că e dependentă de operații estetice și, de-a lungul timpului, a avut unele nu tocmai reușite. Acum, în apropierea vârstei de 60 de ani, se pare că a găsit chirurgul potrivit: Lisa arată spectaculos.  Îmbrăcată într-o rochie neagră cu un decolteu super adânc, accesorizată cu ochelari de soare, actrița a impresionat cu apariția ei. 

"La vârsta mea, trebuie să arați bine ca să mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de îmbunătățiri", a spus Lisa, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la colagen.

 

La 50 de ani, Carmen Electra rămâne una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul internațional. Actrița și-a etalat silueta impecabilă într-o rochie decoltată, cu spatele gol. 

Deși fanii o suspectează că are operații estetice pentru un look fresh, vedeta spune că singura intervenție pe care o are este la sâni.  “Ador să fac sport și cred că acesta e cel mai bun medicament care te eliberează de orice stres. E adevărat că și optimismul mă ajută. E important să fim cât mai pozitivi și să avem o pasiune cât de mică. Pe mine sportul mă ajută să-mi limpezesc mintea de gândurile”, a mărturisit actrița.

La capitolul covor roșu, a impresionat și Olivia Wilde, 38 de ani, într-o rochie neagră transparentă. Vezi mai multe imagini de pe covorul roșu de la People’s Choice Awards în GALERIA FOTO de mai jos!

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Au în jur de 50 de ani și arată fabulos. Vedetele care au impresionat la People’s Choice Awards

related posts

Modifică setările cookies