Beach style 2013. Parlor a lansat o colectie capsula special pentru plaja


Weekendul acesta la Puro Beach din Mamaia, in cadrul seriei de evenimente “Social dinner and fashion”, Parlor a lansat o colectie capsula cu tinute create special pentru plaja sau petrecerile de pe malul marii.


Intr-un cadru romantic, cei prezenti au putut admira creatiile fluide si vaporoase ale designerului Veronica Zaharia.

"Colectia capsula prezentata la Puro Beach este compusa din 14 tinute lejere de plaja. Piesele sunt edtie limitata si sunt gandite atat pentru plaja, cat si pentru petrecerile de pe malul marii. Pe langa voalul diafan, am folosit tafta din matase si matase naturala. Culorile folosite sunt perfecte pentru zilele de vara: roz pudra, ivoar si gri metalizat, iar accesoriile Musette completează perfect tinuta", a declarat aceasta.

Tinutele pot fi achizitionate din atelierul Parlor sau vizitand pagina de Facebook, www.facebook.com/atelierparlor.

Situat intr-o casa eleganta din zona istorica a Bucurestiului, atelierul Parlor este spatiul in care moda are libertate de exprimare absoluta! Un loc perfect in care poti da frau liber imaginatiei in timp ce citesti o revista, savurezi o cafea cu sirop de caramel sau probezi o rochie colorata, atent cusuta, din tesaturi pretioase.

Cu convingerea ca indiferent de tendintele in moda o femeie trebuie să fie rafinata, feminina si eleganta, designerul brandului Parlor, Veronica Zaharia, reia o traditie de familie. Istoria incepe in anii '30, cand bunicul ei, croitor celebru cu atelier de moda masculina deschis pe strada Brezoianu - lucra pentru celebritatile timpului, folosind tipare moderne si tesaturi aduse de la Paris.

  • Beach style 2013. Parlor a lansat o colectie capsula special pentru plaja

related posts

Modifică setările cookies