Ca doua picaturi de apa: Ellen DeGeneres s-a costumat in Sofia Vergara de Halloween. Uite cat de bine a imitat-o pe vedeta din Modern Family


Comedianta Ellen DeGeneres a profitat de Halloween si a imbracat pentru prima data dupa mult timp o rochie sexy, stralucitoare si mulata. Din pacate pentru criticii de moda, rochia facea parte dintr-un costum dintr-o bucata si imita tinuta pe care Sofia Vergara a imbracat-o la Premiile Emmy de anul acesta.


Buna prietena cu actrita din premiatul serial The Modern Family, Ellen a vrut sa se costumeze in Sofia Vergara de Halloween si sa o imite pe aceasta. Cu un accent hispanic si gesturi specifice, Ellen a adus zambetul pe buzele spectatorilor si telespectatorilor ei.

In varsta de 54 de ani, DeGeneres s-a aratat surprinsa cand in platoul emisiunii ei a intrat insasi Sofia Vergara, care i-a spus ca rochia cu pricina ii face posteriorul sa para mare.

"Imi place sa fiu Sofia Vergara, dar este ingrozitor de greu sa fii atat de frumoasa", a glumit Ellen, care a copiat pana si accidentul vestimentar prin care a trecut Sofia la premiile Emmy.

Momentul simpatic din cadrul emisiunii il poti vedea mai jos, precum si reactia savuroasa a actritei originare din Columbia cand a vazut-o pe Ellen purtandu-i rochia.

related posts

Modifică setările cookies