Camila Morrone, apariție incendiară pe covorul roșu! Cât de sexy e iubita lui Leonardo DiCaprio


Camila Morrone a reușit ceea nu au putut zeci de îngerași “Victoria’s Secret” să facă. Tânăra de 24 de ani l-a cumințit pe Leonardo DiCaprio, cel mai râvnit burlac de la Hollywood, care de patru ani nu are ochi decât pentru ea. 


Chiar dacă nu defilează pentru “Victoria’s Secret” și nici nu este blondă, ca majoritatea fostelor lui DiCaprio, Camila este de o frumusețe răpitoare. 

Actrița de 24 de ani și-a făcut apariția la gala LACMA 2021, care a avut loc în Los Angeles, la County Museum. 

Camila Morrone a participat la gală alături de Leonardo DiCaprio, însă cei doi nu au pozat împreună pe covorul roșu. 

Camila a fost fără doar și poate apariția serii la LACMA. Superba actriță a purtat o rochie lungă, neagră și cu aplicații strălucitoare, total transparentă. La prima vedere, Camila părea că nu poartă nimic pe sub rochia semnată Versace.

Iubita lui DiCaprio a ales un body de culoarea pielii, care a creat o iluzie optică.Toate privirile au fost aţintite asupra ei, iar fotografii prezenți la eveniment au pozat-o din toate unghiurile. Actrița a fost înzestrată de Mama Natură cu un bust impresionant. 

Ea a postat câteva fotografii și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 2,7 milioane de urmăritori. Internauții au complimentat-o pentru felul în care arată: "Perfectă din cap până în picioare!", "O zeiță!", "Ești divină!", "Cât poți fi de frumoasă!", "Superbă!", "Prea sexy!", sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani.

Camila Morrone s-a născut în Argentina, este actriță și model și a apărut pe coperta revistei “Vogue”  din Turcia. Frumusețea a moștenit-o de la mama ei, Lucila Sola, care se iubește cu Al Pacino de mai bine de un deceniu. Camila a apărut în peliculele “Bukowski” și “Death Wish”, un film produs de Bruce Willis.

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Tartă de Gutui

  • Camila Morrone, apariție incendiară pe covorul roșu! Cât de sexy e iubita lui Leonardo DiCaprio

related posts

Modifică setările cookies