Carmen Iohannis a bifat o nouă apariție publică. Ce ținută a purtat la deplasarea în Germania?


Prima Doamnă rămâne fidelă culorilor vesele și vestimentației peste genunchi.


Poate că are 61 de ani, dar nici nu arată, nici nu se îmbracă ca o sexagenară. Carmen Iohannis este cunoscută pentru preferințele sale vestimentare tinerești și de firmă și, deși a tot fost criticată pentru alegerile sale nu tocmai conforme cu eticheta diplomatică, ea rămâne consecventă. 

Prima Doamnă și-a reconfirmat preferința pentru culori vesele, abordând un nou look de netrecut cu vederea, în cea mai recentă deplasare externă. Carmen Iohannis l-a însoțit, zilele acestea, pe președinte la Hof, în Germania, unde acesta era așteptat de Asociația Germanilor sudeți să-și ridice premiul primit în 2020. La momentul anunțării premiului, Germania își închisese granițele, din cauza pandemiei, iar evenimentul de premiere nu a mai avut loc, fiind amânat pentru o data ulterioară, când restricțiile s-ar fi relaxat. 

Acum, soții Iohannis au putut călători fără emoții, iar Klaus Iohannis a intrat în posesia Premiul European Carol al IV-lea, care vine ca o recunoaștere a meritelor sale în ceea ce privește înțelegerea și cooperarea dintre popoarele și țările Europei Centrale.

Ziua de 4 iunie nu a fost aleasă întâmplător, ci este data la care se sărbătorește și Ziua Germanilor Sudeți.

Dacă președintele a rămas fidel costumului bleumarin și cravatei bleu, soția sa a rămas fidelă rochiilor colorate și scurte, alegând, de această dată, o rochie turcoaz din mătase, cu mâneci bufante și partea de jos largă, în cloș, tăiată peste genunchi – o creație vestimentară aparținând aceluiași designer Andreea Tincu, de la Iași, de la care a purtat mai multe piese, în ultima vreme. Ținuta a fost accesorizată cu sandale de culoarea piersicii și o geantă cu lanț, într-o puternică nuanță de fuchsia.

Doamna Iohannis a avut și o concurență cromatică, de această dată, soția unuia dintre oficiali purtând o rochie roșie. 

FOTO: presidency.ro, pagina oficială

 

  • Carmen Iohannis a bifat o nouă apariție publică. Ce ținută a purtat la deplasarea în Germania?

related posts

Modifică setările cookies