Carrie Underwood si-a etalat burtica in rochiile designerilor romani. Cum arata cea mai sexy vedeta country in creatii Lorena Sarbu si Rhea Costa


Carrie Underwood a aratat spectaculos la gala Contry Music Awards, pe care a prezentat-o al saptelea an consecutiv. Insarcinata primul ei copil, Carrie a defilat pe covorul rosu intr-o tinuta Lorena Sarbu, iar pe scena a aparut intr-o rochie superba Rhea Costa.


Carrie Underwood a impresionat cu tinuta aleasa pentru covorul rosu. Cantareata a fost stralucitoare atat la propriu, cat si la figurat intr-o rochie aurie Lorena Sarbu, apreciata de presa mondena internationala. Designerul roman a postat cu aceasta ocazie pe Facebook schita rochiei cu care Carrie a atras toate privirile la CMA.

 

 

 

 

Pe scena, Carrie Underwood a schimbat mai multe tinute, insa pentru momentul sua artistic a preferat o alta creatie a unui designer roman - o superba rochie Rhea Costa. Un model asemanator a purtat Dana Rogoz saptamana trecuta la un eveniment monden.

Se pare ca Underwood este pur si simplu indragostita de creatiile designerilor romani. A mai purtat si in trecut tinute Rhea Costa sau Maria Lucia Hohan.

Carrie a lasat sa se inteleaga ca primul ei copil ar urma sa fie baietel. Cantareata a marturisit ca este extrem de emotionata si coplestita de responsabilitate.

  • Carrie Underwood si-a etalat burtica in rochiile designerilor romani. Cum arata cea mai sexy vedeta country in creatii Lorena Sarbu si Rhea Costa

related posts

Modifică setările cookies