Cât costă garderoba Melaniei Trump. Suma lunară alocată hainelor este șocantă


Melania Trump (48 de ani) este Prima Doamnă a SUA de când soțul ei, Donald Trump (72 de ani) a fost votat președinte în 2017.


De atunci, Melania a fost fotografiată purtând doar haine de designer, iar acum un blogger de modă din SUA a calculat câți bani alocă aceasta pe lună pentru achiziționarea de piese vestimentare noi.

Citește și: Melania Trump, în rochia de mii de dolari care a devenit SOLD OUT instantaneu

De când a ajuns la Casa Albă, Melania Trump a purtat aproape exclusiv ținute de designer.

Doar luna aceasta, Prima Doamnă a cheltuit aproape 23.000 de dolari pe haine, conform unei bloggerițe de modă. Pe deasupra, aceasta a purtat niște piese vestimentare care nu au putut fi identificate, ceea ce înseamnă că suma reală este mult mai mare. 

La începutul lunii martie, fostul model a avut ocazia să-și etaleze garderoba începând un turneu prin Statele Unite pentru a-și promova inițiativa sa, numită ”Be Best”, care își propune să ajute copiii să facă față unor probleme dificile, precum dependența de droguri sau bullying.

În timpul călătoriei, aceasta a optat pentru o serie de ținute de designer, purtând o haină mov Bottega Veneta, de 6700 de dolari, alături de un pulover Ralph Lauren și pantofi Manolo Blanik, de 700 de dolari.

Melania a fost văzută ținând un discurs în Las Vegas într-o haină Alexa Chung care la ora actuală este la vânzare pentru suma de 1400 de dolari.

Câteva zile mai târziu, Melania Trump a apărut într-o haină Burberry de 1900 de dolari, la care a asortat jeanși skinny negri și cizme negre, lungi până la genunchi, semnate Victoria Beckham, în valoare de 1900 de dolari.

Prima Doamnă a mai impresionat și într-o rochie verde Diane von Furstenberg, de 513 dolari și o jachetă Emilio Pucci roz, de 3200 de dolari. 

Foto: Getty

Vezi și: Iulia Albu, atac dur la ținutele vedetelor de pe Instagram

  • Cât costă garderoba Melaniei Trump. Suma lunară alocată hainelor este șocantă

related posts

Modifică setările cookies