Cat mai mulat, cat mai decoltat, cat mai...dezbracat! Cele mai sexy outfituri de scena in 2011


Inna, Antonia si Alexandra Stan au avut niste aparitii incendiare in 2011 pe scena. Cum la moda este sa arati cat mai mult, fanii lor nu au fost dezamagiti. Corina Bud s-a remarcat si ea cu outfiturile ei excentrice, cu cat mai multa ... piele la vedere. Iata cele mai sexy aparitii live in 2011.


Body-uri, jeansi scurti, topuri cu buricul la vedere si niste accesorii minuscule care de abia acopera sanii -  acesta este aresnalul de scena al vedetelor noastre.

Inna are zeci de concerte pe luna, iar costumatiile de scena trebuie sa fie de fiecare data altele. Stilista Innei, Maria Andrei, a dezvaluit cati bani cheltuieste cantareata pe aceste outfituri.

I"nna investeste in costumele de scena atat cat e nevoie. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa existe extravagante. Investeste cat sa arate bine si sa schimbe tinutele aproape la fiecare spectacol, pentru ca e foarte important. Ea calatoreste foarte mult, toate aceste date despre concerte, evenimente, se posteaza pe Facebook si pe site-ul ei personal, motiv pentru ca nu poate sa apara de prea multe ori imbracate in acelasi costum, sau se va reinventa una dintre tinute. Daca e sa vorbim in ansamblu, fiecare tinuta este diferita", ne-a marturisit stilista.

Cine ii creeaza? "Costumele sunt create pentru ea special, se lucreaza cu designeri care sunt sub stricta mea supraveghere, in sensul ca stiu exact ce are nevoie si ce ii vine bine", ne-a explicat Maria Andrei.

Antonia este una dintre cele mai solicitate cantarete si outfiturile ei trebuie sa fie de asemenea diversificate. Cantareata colaboreaza adesea pentru tinutele sale cu stilista Laura Lazar.

Corina Bud este una dintre cele mai stilate cantarete de la noi, anul acesta primind un premiu special pentru stilul sau vestimentar la Romanian Music Awards. Tinutele Corinei sunt create de stilista Dana Budeanu.

Alexandra Stan, Andreea Balan si Andreea Banica merita si ele o mentiune in topul celor mai sexy prezente din 2011.

Foto: Andreea Banica

Foto: Andreea Balan

Vezi galeria foto.

  • Cat mai mulat, cat mai decoltat, cat mai...dezbracat! Cele mai sexy outfituri de scena in 2011

related posts

Modifică setările cookies