Ce fac vedetele de la Stirile PROTV ca sa arate bine in 2010


Vedetele Stirilor PROTV se pregatesc sa exceleze si in acest an la capitolele frumusete, moda si forma maxima. Sa vedem ce trucuri au la indemana!
 


Andreea Liptak

Ce schimbari de look te-ar tenta in 2010?
O tunsoare speciala. Inca nu m-am hotarit asupra ei, dar am primit mai multe “variante de lucru” de la stilisti. In rest, voi pastra look-ul natural. 

Ce piese vestimentare si accesorii ai achizitionat din noile colectii?
Un trenci creat de Silvia Serban. De fiecare data cind mergeam pentru un ceai la concept store-ul ei, imbracam acel trenci. Pina n-am mai rezistat si l-am cumparat. Am achizionat si o pereche de botine military care arata bine in orice combinatie. Sunt o tipa dispusa sa faca un efort financiar pentru o piesa anume. Prefer sa am citeva lucruri de calitate in sifonier, chiar daca sunt putine, decit o gramada de nimicuri. Nu sunt obsedata de shopping.

Ce alimente nu-ti vor lipsi din dieta pentru a te mentine in continuare in forma?
Fructele si legumele. Incerc sa ajung la zece portii pe zi. Si mai nou, consumam tot ce se poate din ceea ce se produce in tarile sarace. In lume, la fiecare 10 secunde, un copil moare de foame si daca putem face ceva in privinta asta....De fiecare data cind am ocazia sa particip la un festin, ma intriga risipa.

Vezi Andreea Esca, Iulia Vantur, Monica Dascalu, Amalia Enache

related posts

Modifică setările cookies