Ce inele de logodna se poarta in 2013. Afla care sunt ultimele tendinte in acest domeniu


Pentru ca logodna este unul din cele mai importante momente din viata unui cuplu, acest eveniment trebuie marcat cu un inel care va fi cu atât mai pretios, cu cat se va dovedi a fi o bijuterie originala, unica si in tendinte.


In 2013 se pune foarte mare accent pe creativitate si inovatie, astfel incat sunt la foarte mare cautare inelele cu un design inedit, Indoite, rasucite si impletite, acestor creatii deosebite alaturanduli-se inelele minimaliste, dar si cele in deja consacratul stil romantic.

Engagement Jewelry, linia de inele de logodna din aur si diamante, propune o colectie dedicata in totalitate acestor bijuterii, respectand atat calitatea produselor, cat si alinierea lor la cele mai noi trenduri in moda.

Tendintele anului 2013 privind inelele de logodna

Anul acesta aurul roz s-a intors in lumina reflectoarelor, astfel incat sunt la foarte mare cautare inelele de logodna create din acest material.

De asemenea, se pune foarte mare accent pe inelele de logodna cu forme deosebite, potrivite unor femei puternice a caror bijuterii este imperativ necesar sa le reflecte personalitatea.

Intalnit de la designul interior si pana la haine, minimalismul si-a pus amprenta la momentul actual si asupra bijuteriilor. Impletirea fireasca intre clasic si modern, alaturi de simplitatea liniilor si a formelor sunt caracteristicile de baza ale acestui stil, care se va potrivi unei femei elegante, discrete, dar care isi doreste totusi sa fie in pas cu moda.

Nu in ultimul rand, vom intalni in 2013 inele reprezentative pentru stilul romantic, cu diamante care amintesc de o floare si sunt potrivite pentru femeile delicate, visatoare si sensibile.

 Fiecare inel de logodna “Engagement Jewelry” este alcatuit din diamante naturale aduse din Anvers Belgia, capitala mondiala a diamantelor, autenticitatea pietrelor ce depașesc 0,17 carate fiind dovedita printr-un certificat EGL cu valabilitate unanim recunoscut în întreaga lume. 

Vezi noua colectie de inele de logodna Engagement Jewelry in galeria foto.

  • Ce inele de logodna se poarta in 2013. Afla care sunt ultimele tendinte in acest domeniu

related posts

Modifică setările cookies