"Cea mai frumoasă fată din lume", Thylane Blondeau, i-a făcut concurență serioasă Bellei Hadid la Cannes. Doar rochia transparentă a salvat-o!


"Cea mai frumoasă fată din lume", Thylane Blondeau, i-a făcut concurență serioasă Bellei Hadid la Cannes. Doar rochia transparentă a salvat-o!


În vârstă de 27 de ani, Bella Hadid și-a făcut apariția într-o rochie nude, transparenta, pe care a purtat-o fără sutien. Așa că vedeta a putut fi admirată îndelung… în toată splendoarea!Nu surprinde însă pe nimeni alegerea vestimentară a Bellei, vedeta fiind renumită pentru ținutele sale… riscante. De-a lungul anilor, Bella Hadid a făcut vâlvă cu ținutele ei incediare de pe covorul roșu de la Cannes. Celebra rochie roșie Alexandre Vauthier, purtată la premiera filmului Unknown Girl în 2016 a făcut-o celebră în întreagă lume. "Mi-a fost un pic frică să o îmbrac", a recunoscut ulterior Bella Hadid, care nu și-a dat seama că ținuta sa va avea un asemenea impact.Anul acesta însă, Bella a avut concurență din partea uneia dintre cele mai frumoase franțuzoaice. În urmă cu 10 ani, Thylanne Blondeau primea titulatura de “cea mai frumoasă fetiță din lume”. Acum, la 23 de ani, franțuzoaica a fost întruchiparea eleganței într-o rochie neagră la premiera The Apprentice.La același eveniment și-a făcut apariția și fostul “îngeraș” Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, într-o superbă rochie alba.Desigur, de la premiera The Apprentice nu putea lipsi starul filmului, românul Sebastian Stan, care joacă rolul fostului președinte american Donald Trump.

Vezi mai multe imagini de la eveniment în GALERIA FOTO de mai jos

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Cea mai frumoasă fată din lume , Thylane Blondeau, i-a făcut concurență serioasă Bellei Hadid la Cannes. Doar rochia transparentă a salvat-o!

related posts

Modifică setările cookies