Cei mai sexy actori din seriale de succes


Ei bine, da! De cativa ani buni s-a instaurat moda serialelor. Pentru ca este modul nostru de a ne deconecta de la propriile vieti si a trai altceva. Nu-mi spuneti ca nu v-ati atasat de personaje precum House, Chuck sau Hank. Pe langa asta, oamenii care apar pe sticla sunt si frumosi, deci ne mai clatim si ochii.


Baietii din "Gossip Girl" In serialul „Gossip Girl”, actorii sunt unul si unul.

Preferatul meu este Ed Westwick (Chuck) pentru ca joaca rolul acela de baiat dur si inabordabil, dar extrem de sensibil uneori. Sebastian Stan (Carter) a primit si el laude si nu numai pentru modul in care a jucat, ci si pentru ca a atras atentia prin sex appeal. Dar cine poate sa ramana rece cand Chace Crawford (Nate) ramane la bustul gol si te priveste cu acei ochi de un albastru perfect?

David Duchovny  - "Californication" Pe David Duchovny il tin minte din “Dosarele X”, dar nu am crezut vreodata sa-l vad altfel decat in rolul detectivului serios. “Californication”, ajuns deja la sezonul patru, il aduce pe actor intr-o noua postura.

Hank Moody este scriitor excentric, dependent de sex (inspirat din propria viata, pesemne) inglodat in probleme, de la cele creative si pana la cele de familie. In serialul acesta vedem multa nuditate, iar David, la cei 50 de ani, arata impecabil!

Citeste mai multe pe www.procinema.ro!

related posts

Modifică setările cookies