Cel mai bine imbracate bloggerite de la Saptamana Modei din Milano. Cum au impresionat 


Septembrie (the Fashion Month) este fara doar si poate cea mai frumoasa luna din an la capitolul moda. "Competitia" tinutelor incepe cu New York Fashion Week si se termina cu Parisul, iar noi suntem cu ochii pe fashioniste, pentru a vedea cu ce noutati vin in fiecare sezon.


Milan Fashion Week tocmai s-a incheiat si trebuie sa recunoastem ca am admirat si ne-am lasat inspirate de tinutele bloggeritelor de moda. Asa ca v-am pregatit si voua o lista cu cinci dintre cele mai cool reprezentante din online ale modei si outfit-urile lor cele mai pozate de editorii de moda din strainatate.

Diana Enciu & Alina Tanasa

Cele doua romance de la www.fabulousmuses.net au fost, ca de obicei, surprinzatoare si fabuloase. Diana si Alina nu au lipsit in niciun sezon de la Saptamana Modei, iar in aceasta toamna acesta au ales tinute matchy-matchy, reusind sa faca senzatie rpintre fotografii prezenti la evenimente.

Linda Tol

Linda Tol, detinatoarea www.lindatol.com, s-a mutat de curand la Milano si e prezenta la toate evenimentele care conteaza. Frizura ei inconfundabila si tinutele lejere, dar atent studiate ne atrag atentia de fiecare data si apreciem cum, de la un sezon la altul, se contureaza intr-un fashion icon foarte usor de reperat.

Chiara Ferragni

Chiara de la www.theblondesalad.com este mai mult decat o simpla bloggerita. Este un fashion icon iubit de branduri si fotografi, ba mai mult, i-a cucerit pana si pe americani! Cu aproape 3 milioane de urmaritori pe Instagram, Chiara ne place din ce in ce mai tare.

Kristina Bazan

Kristina, detinatoarea www.kayture.com, a fost desemnata de cei de la www.bloglovin.com bloggerul anului. Tanara a ales pentru Milano tinute simple, casual, extrem de lejere, dar in acelasi timp de efect. Ne plac zambetul ei, relaxarea si evolutia uimitoare din ultimul an. 

related posts

Modifică setările cookies