Cele mai frumoase femei din lume, apariții îndrăznețe la un eveniment Victoria’s Secret. Fiica Madonnei, la limita decenței


După o pauză de 4 ani, Victoria’s Secret revine cu o replică a celebrului fashion show, în care cele mai sexy modele din lume defilează în lenjerie intimă.


Vedetele care au filmat pentru spectacol au venit să îl promoveze în cele mai îndrăznețe ținute. Dacă la show-urile din trecut toate modelele erau în categoria “skinny”, acum brandul se axează pe o mai mare diversitate.

La evenimentul de promovare și-au făcut apariția “veteranele” Candice Swanepoel și Adriana Lima, la fel de în formă ca întotdeauna, chiar dacă acum le-au luat locul tinere precum Gigi Hadid sau Kendall Jenner.

Gigi și-a făcut apariția într-o rochie galbenă, mulată pe corp, iar Emily Ratajkowski a venit într-un costum de piele cu adomenul la vedere.

Au fost și multe ținute la limita decenței, iar outfitul ales de Lourdes Leon este unul dintre ele. Fiica Madonnei a venit într-o rochie transparenta, fără sutien, spre uimirea tuturor.

Până și Julia Fox a fost mai… decent îmbrăcată decât Lourdes, deși ținuta ei e departe de bun gust.

Naomi Campbell arată fenomenal la 53 de ani și își merită locul printre reprezentantele noii generații de modele Victoria’s Secret.

 

Vezi mai multe imagini de la eveniment în GALERIA FOTO de mai jos.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Cele mai frumoase femei din lume, apariții îndrăznețe la un eveniment Victoria’s Secret. Fiica Madonnei, la limita decenței

related posts

Modifică setările cookies