Cele mai hot coafuri ale vedetelor in 2010


2010 a fost anul schimbarilor radicale de look: Rihanna s-a facut rosie ca focul, Emma Watson s-a tuns ca un baietel, Lady Gaga s-a facut gri pe cap, iar Katy Perry a preferat perucile in culori stridente. Haide sa recapitulam cele mai hot coafuri ale anului 2010.


Cocuri

Vanessa Hudgens, Whitney Port si Lea Michele au adoptat un look de balerina, cu un coc simplu si elegant in varful capului. Acest tip de coc se realizeaza usor, rapid si este de efect.

Coafuri curcubeu

Rihanna, Katy Perry, Kesha si Nicki Minaj au mers pe culori stridente si s-au remarcat, nu gluma! Perucile colorate au fost la mare cautare printre vedete. E adevarat, efectul este putin iritant pentru ochi, dar pana la urma este distractiv!

Parul in doua nuante

De obicei nu e de apreciat sa ai radacinile de o alta culoare decat restul parului, dar la vedete ca Rachel Bilson, Lauren Conrad sau Drew Barrymore efectul este foarte cool. Parul in doua nuante, cu radacinile mai inchise si deschis usor catre varfuri a facut furori in 2010.

Aplicatii funky

Suvitele in nuante de mov si albastru ale lui Katy Perry intra in topul coafurilor 2010.

Parul gri

La batranete ne ferim de el, dar la 20-si-ceva de ani ni se pare cool. Sau cel putin lui Lady Gaga si Kelly Osbourne li se pare.

Scurt

Curajoasa anului a fost, de departe, tanara Emma Watson care a renuntat la parul ei frumos pentru o tunsoare baiateasca.

Accesorii

De la bentite, la fundite si stelute vedetele s-au accesorizat din belsug in 2010.

Impletiturile

Kim Kardashian a facut furori in toamna la Oktoberfest cu impletiturile ei.

Stilul Willow Smith

Willow Smith a fost una dintre senzatiile anului 2010. Si nu numai in materie de coafuri.

  • Cele mai hot coafuri ale vedetelor in 2010

related posts

Modifică setările cookies