Cele mai mari dezastre vestimentare ale anului 2011


Chiar daca au cei mai renumiti stilisti, pe care ii platesc mai mult decat generos, vedetele o mai dau si ele in bara. In topul gafelor vestimentare din 2011 a fost, de departe, Christina Aguilera, care nu si-a adaptat outfiurile la noul ei ...gabarit.
 


Aguilera a oripilat publicul a concertul tribut pentru Michael Jackson, cu un outfit care i s-ar fi potrivit doar daca ar fi avut cu 10 kilograme mai putin.

Prin stilul pe care il adopta, Katy Perry reuseste la fiecare aparitie sa intre in topul celor mai prost imbracate vedete. Orice ar face si oricum s-ar imbraca, ea este acolo! Important este ca fanilor ei le place...

La petrecerea de dupa decernarea premiilor Oscar din acest an, Madonna a gafat introzitor cu o tinuta transparenta, o combinatie intre body si rochie.



Jennifer Lopez
a fost una dintre cele mai hot prezente ale lui 2011. Daaar ... uneori prea mult animal print este de-a dreptul vulgar. Invitata la un eveniment din Londra in vara lui 2011, Jennifer Lopez a ales o tinuta animal print, din cap pana-n picioare. J Lo a imbracat o rochie scurta, decoltata, la care a asortat o pereche de cizme lungi Louboutin, ambele cu acelasi model. Efectul – horror!

Katie Price nu se dezminte niciodata, iar aparitiile ei sunt aproape mereu neinspirate si kitschoase. Ea a aflat reteta pentru o tinuta perfecta de pitipoanca, iar rezultatele zgaraie cu siguranta retinele stilistelor de vedete. Katie a iesit in club intr-o rochie foarte scurta si sclipitoare si, ca fie kitschoasa pana la capat, a optat pentru o pereche de cizme peste genunchi cu imprimeuri leopard. Evident, pielea expusa a fost portocalie, rezultatul "impecabil" a solarelor, iar manichiura de un roz bombon ucigator.

Rihanna are un stil aparte, o combinatie intre sexy si...uneori vulgar. La lansarea parfumului ei din acest an, Rihanna a ales o costumatie cel putin ciudata - un costum turcoaz cu pene in partea de sus. Lungimea pantalonilor nu a avantajat-o deloc pe cantareata, care parea ca are picioarele mult mai scurte.

Surorile Kardashian sunt, de obicei, atente la hainele pe care le poarta si nu gafeaza atat de des pe cat cred unii. Insa cand s-au imbracat toate in animal print la lansarea noii lor colectii...a fost un adevarat fiasco!



Chelsy Davy,
fosta iubita a printului Harry, a suprins pe toata lumea cu tinuta sa extrem de batranicioasa de la nunta regala.

Ramanand la hainele din dulapul bunicii, merita mentionata si Miley Cyrus cu rochia batranicioasa pe care a purtat-o la VMA.

Mai are rost sa pomenim de Lady Gaga?


 

  • Cele mai mari dezastre vestimentare ale anului 2011

related posts

Modifică setările cookies