Cele mai spectaculoase apariții la prezentarea de modă VOGUE World 2022. Serena Williams și surorile Hadid, în centrul atenției


Pe 12 septembrie, evenimentul Vogue World de la New York a adunat celebrități din lumea modei și a showbizului american. O prezentare de modă plină de culoare a aduns în fața publicului cele mai spectaculoase articole din colecțiile de toamnă ale cunoscuților designeri. 


Evenimentul s-a desfășurat pe o stradă din New York, astfel încât oamenii din blocurile de alături s-au cocoțat repede la ferestre, cu telefoanele în mână, pentru a surprinde defilarea celebrităților. Vedeta aleasă pentru deschiderea prezentării a fost Serena Williams. Ea a pășit mândră, într-o ținută marca Balenciaga, fiind însoțită de un grup de copii, îmbrăcați în haine albe și cu palete de tenis în mână. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Rapperul Lil Nas X a încins atmosfera, însoțindu-le pe podium pe Serena Williams, Gigi Hadid și Bella Hadid. (vezi video până la final)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Evenimentul din Manhattan a marcat aniversarea de 130 de ani a revistei Vogue. Primul spectacol de modă și târg stradal de acest a reunit cele mai mari branduri din lume (Balenciaga, Dior, Gucci, Valentino, Burberry, Coach și Michael Kors). 

Cele mai spectaculoase apariții de la Vogue World 2022

Modelul plus-size Precious Lee a strălucit într-o rochie aurie, cu decolteu adânc.

 

Gigi Hadid a fost irezistibilă într-o ținută din denim cu aplicații metalice. 

Kendall Jenner a atras și ea toate privirile când a apărut în slipi, acoperită doar de o rochie transparentă. 

 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Ce s-a întâmplat în mijlocul nopții la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

  • Cele mai spectaculoase apariții la prezentarea de modă VOGUE World 2022. Serena Williams și surorile Hadid, în centrul atenției

related posts

Modifică setările cookies