Cele mai urate rochii din ultimii 10 ani GALERIE FOTO


E vremea bilanturilor, a topurilor si voturilor la final de an. Asa ca nu puteau lipsi din peisaj categoriile "cel mai bine....imbracata, dezbracata, aranjate, coafata, machiata, nemachiata etc. Batalia cea mai mare se da la Hollywood, acolo unde, in fiecare an, se perinda pe covorul rosu tot felul de personaje, mai mult sau mai putin talentate. Dar nu talentul este piesa de rezistenta. Rochia este ea care-ti sare in ochi. Jurnalistilor de la huffingtonpost.com le-au atras atentia cateva creatii pe care le-au inclus intr-un top al celor mai urate rochii din ultimii 10 ani. 


In 2001, Kate Hudson aparea pe covorul rosu cu coafura plina de "sarmale" si cu o rochie din care curg strasuri in forma de perdea. Tot atunci, Christina Aguilera se afisa intr-o catifelutza taiata si crapata, marca Obor.

Britney Spears a vrut si ea sa le arate americanilor ca este demna de costumul naional denim, iar Gwyneth Paltrow dezvaluia dintr-un maieu un bust care nu se cerea neaparat dezvaluit.

Anii trec, iar rochiile gen balerina, obeza sau extraterestru imbraca siluete celebre care poarta numele Lara Flynn Boyle, Patricia Arquette sau Leighton Meester.

O Madonna incornorata si o Cate Blanchett in paturica incheie cu succes topul. Totusi, ne intrebam ce-au avut cu Penelope Cruz?

  • Cele mai urate rochii din ultimii 10 ani GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies