Celebrul Dj Markus Schulz și românca Adina Butar au fixat data nunții lor


După o relație de iubire de mai bine de 5 ani, și o cerere în căsătorie, chiar de Anul Nou, în fața a mii de oameni, artista Adina Butar și Dj-ul numărul 1 al Americii, Markus Schulz, se vor căsători.


Cei doi au fixat data nuntii, pentru 1 iunie, anul viitor, la Ibiza, pentru care au inchiriat un intreg resort, pe parcursul a 4 zile.

Locatia aleasa este una spectaculoasa, unde rudele din Romania ale Adinei vor veni, dar si familia viitorului ei sot. Nunta va fi una restransa, cu rude si cativa prieteni apropiati, Dj-i si artisti renumiti, care le-au fost aproape in toti acesti ani. 

"Am stabilit ca data nuntii noastre sa fie 1 iunie, anul viitor, pentru ca ne dorim sa intampinam anotimpul de vara ca sot si sotie. Ne-am dorit, tare mult, sa avem o nunta restransa, doar cu familiile si cei apropiati, in Ibiza. Inca, nu m-am hotarat asupra rochiei, pentru ca mai este timp, insa, pe Markus l-as vedea si mi-as dori sa fie imbracat tot in alb. Suntem suflete pereche si sincere, iar albul sa ne reprezinte pe amandoi. Am inchiriat un intreg resort, pentru 4 zile, de vineri pana duminica. Nunta va fi sambata, dar familia mea vine din Romania, asa ca trebuie sa soseasca mult mai devreme, dar si sa petreaca, alaturi de noi, cat mai mult. Sunt foarte emotionata si abia astept acest moment!", declara Adina Butar.

Adina Butar si Markus Schulz fac un cuplu nu doar pe plan personal, dar si in cel profesional, cei doi avand o casa de productie renumita, in care romanca noastra a preluat atributiile de management, dar si productie video pentru artistii Coldharbour Records . 

Recent, cantareata a lansat un superb videoclip, regizat de Alex Ceausu, pentru piesa "Wild dream", alaturi de Andy Moor, un Dj faimos in toata lumea, cu o nominalizare la premiile Grammy. 

  • Celebrul Dj Markus Schulz și românca Adina Butar au fixat data nunții lor

related posts

Modifică setările cookies