Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, s-a căsătorit. Ce ținută spectaculoasă a avut


În acest weekend, Charlotte Casiraghi, fiica prințesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit cu producătorul de film Dimitri Rassam. 


Cei doi și-au jurat credință veșnică în Palatul Princiar din Monaco, înainte să sărbătărească, alături de oaspeți, în cadrul unei recepții somptuoase, care a avut loc la hotelul Villa la Vigie, cu o privilește de vis asupra Rivierii Franceze. 

Citește și: Rochia de mireasă a lui Grace Kelly, considerată cea mai frumoasă din toate timpurile

După o cină de gală, fericitul cuplul, familiile lor și prietenii au dansat toată noaptea. Din imaginile și clipurile video postate pe social media de invitați, se poate vedea cum toată lumea a purtat ținute albe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @charlottecasiraghifashionid on

Charlotte a optat să poarte, pentru nuntă, colierul cu diamante Cartier al bunicii sale, prințesa Grace de Monaco. 

Charlotte și Dimitri Rassam au un fiu de șase luni, Balthazar. Mireasa mai are un băiețel de cinci ani, Raphael, dintr-o relație anterioară cu actorul Gad Elmaleh, în timp ce Dimitri are o fiică de șapte ani, Darya, din căsătoria anterioară.

Raphael și Darya au fost văzuți dansând alături de părinții lor în timpul petrecerii de nuntă, stând în fața scenei unde o trupă a cântat live toată noaptea. 

La fel ca alți membri ai familiei regale, precum Pierre sau Andrea Casiraghi, Charlotte va avea o a doua nuntă, mult mai mare, cu soțul ei, Dimitri. Cununia religioasă se va ține în Saint-Rémy-de-Provence, acolo unde Charlotte a crescut. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Iulia Albu, o nouă apariție inedită. Ce a spus despre fotografiile vedetelor de pe Instagram

  • Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, s-a căsătorit. Ce ținută spectaculoasă a avut

related posts

Modifică setările cookies