Cindy Prado și-a etalat formele perfecte într-o rochie imposibil de ignorat. Puține femei ar avea curajul să o poarte


Cindy Prado știe cum să-și surprindă cei peste 2,7 milioane de urmăritori de pe Instagram.  Modelul din Miami, cu o siluetă perfectă, a pozat recent într-o rochie cu franjuri strălucitoare, pe care puține femei ar avea curajul să o poarte.  


Modelul de origine cubaneză și spaniolă, Cindy Prado, a făcut furori pe Instagram, cu o apariție de milioane. Modelul a postat mai multe fotografii de la o ședință foto, unde a purtat o rochie imposibil de ignorat. Ținuta este alcătuită din franjuri metalice și cristale, care are inserții transparente. 

„Este rochia mea preferată, din toate câte am purtat până acum”, a scris modelul în dreptul imaginilor.

Urmăritorii ei i-au răspus cu zeci de comentarii de apreciere: „Sincer să fiu, nu multe femei ar putea purta această rochie. Ție îți stă foarte bine, ești uimitoare”, „Această rochie este creată special pentru corpul tău”, „Ești superbă!”, „Este de departe cea mai bună ținută pe care am văzut-o vreodată la cineva”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Prado (@cindyprado)

În vârstă de 31 de ani, Cindy Prado nu odată s-a remarcat pe Instagram cu ipostaze sexy, purtând ținute provocatoare. Aparițiile lui Cindy pe plajă sunt un adevărat spectacol de modă. Modelul nu poate trece niciodată neobservată, datorită costumelor originale pe care le poartă. Vezi mai multe detalii aici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Prado (@cindyprado)

Sursă foto: Instagram/ cindyprado

Vezi și: Nicoleta Șerban, concurenta de la Românii au talent care a fost comparată cu Gabi Luncă

  • Cindy Prado și-a etalat formele perfecte într-o rochie imposibil de ignorat. Puține femei ar avea curajul să o poarte

related posts

Modifică setările cookies