Coafura spectaculoasa care i-a salvat aparitia pe covorul rosu. Cum si-a prins parul una dintre cele mai sexy roscate de la Hollywood


Cu toate ca nu a facut cea mai inspirata alegere vestimentara, actrita Jessica Chastain a fost salvata pe covorul rosu al premiilor Critics' Choice Awards de o coafura impecabila.


In urma cu o noapte, a avut loc in Statele Unite ale Americii decernarea Premiilor Criticilor. Specialistii in film si-au ales preferatii in materie de cinematografie si, ca la orice gala, doamnele si domnii au defilat in rochii si costume spectaculoase.

Din pacate, pentru Jessica Chastain, una dintre cele mai frumoase roscate de la Hollywood, seara nu a fost in totalitate reusita. In timp ce criticii de film ii apreciaza constant talentul, cei din moda nu au fost la fel de amabili si au desfiintat-o pentru alegerea vestimentara facuta la Critics' Choice Awards.

Desi rochia nu a fost cea mai reusita, a existat totusi un element care i-a cucerit pe toti: coafura. Spectaculoasa coada pe care a avut-o va fi copiata in mod sigur de o multime de fete de-acum inainte. Si pe buna dreptate! Iata mai jos cum au reusit sa o surprinda fotografii.

Nu uita sa ne spui daca iti place si daca ai incerca si tu sa ti-o faci.

  • Coafura spectaculoasa care i-a salvat aparitia pe covorul rosu. Cum si-a prins parul una dintre cele mai sexy roscate de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies