Colecție bizară la Paris Fashion Week: hainele care trebuie udate, nu călcate


În curând, nu va mai fi nevoie să ne calcăm hainele, ci să le udăm:)  Cel puțin pe cele din noua colecție a brandului Loewe, prezentată la Paris Fashion Week.


Spectatorii de la show-ul de modă Loewe din cadrul Paris Fashion Week au avut parte de o adevărată surpriză: modelele au apărut pe catwalk purtând haine din care creștea… iarbă :) 

Designerul Johnatan Anderson și-a prezentat colecția inovatoare, inspirată din schimbările de climă din ultimii ani. Astfel, din hainele și încălțările create de acesta “cresc” diverse plante. Designerul vrea să tragă un semnal de alarmă asupra răului pe care omenirea îl face naturii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Show-ul distopic s-a desfășurat pe o scenă minimalistă, albă, cu lumină puternică. Anderson a folosit decorul pentru a face referire la ecologie și la disprețul umanității față de natură.

 

Unele modele au defilat cu ecrane pe ele, care proiectau diverse imagini cu plante sau animale. Dacă o ținem tot așa, a avertizat Anderson, aceasta lume va fi distrusă și singura modalitate de a vedea albinele va fi pe video.

 

  • Colecție bizară la Paris Fashion Week: hainele care trebuie udate, nu călcate

related posts

Modifică setările cookies