Cum arată și cât costă primele haine realizate cu ajutorul Inteligenței Artificiale


Inteligența Artificială și-a făcut debutul în industria modei, în urma unui parteneriat revoluționar între Revolve și Maison Meta. Primele haine create cu ajutorul IA se află deja la vânzare, la prețuri asemănătoare celor pe care le au hainele tradiționale.


În primăvara acestui an, Revolve a promis că va organiza un concurs de design vestimentar pentru crearea unor colecții unice, cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Retailerul s-a ținut de cuvânt și a selectat trei tineri designeri pentru a pune la vânzare o serie de articole vestimentare cum nu sunt altele.

Fiecare dintre cei trei designeri a lansat între 10 și 12 articole vestimentare realizate cu instrumente de Inteligență Artificială, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor brandului. IA și-a imaginat atât articole vestimentare tradiționale, clasice, cât și unele ieșite din comun, poate chiar nonconformiste, cum este și acest catsuit cu mâneci și trenă, creația designerului Opé Stylestar.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ceilalți doi designeri câștigători ai concursului sunt José Sabra și Matilde Mariano, amândoi având la bază studii de arhitectură. Hainele lor se vând deja pe site-ul Revolve cu prețuri cuprinse între 1.000 și 4.300 de lei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REVOLVE (@revolve)

 

Tehnologia este un avantaj competitiv mare pentru Revolve. Prin IA, putem explora noi designeri, mărci și tendințe emergente pentru care suntem cunoscuți pentru că le oferim în moduri unice”, a declarat Michael Mente, co-fondatorul companiei, într-un comunicat de presă. 

Fotografii: @revolve

  • Cum arată și cât costă primele haine realizate cu ajutorul Inteligenței Artificiale

related posts

Modifică setările cookies